Maailman upeimmat häämatkakohteet: 7 ylellistä kohdetta tropiikissa

Suunnitteletko täydellistä häämatkaa? Näiden seitsemän ylellisen kohteen joukosta löydät varmasti mieleisesi.

Täydellinen häämatkakohde kruunaa täydelliset häät. Seuraavat kohteet eri puolilta maailmaa sopivat sinulle, joka etsit upeinta mahdollista häämatkakohdetta sinulle ja rakkaallesi!

Malediivit

Malediivit

Malediivit on vuodesta toiseen suosittu häämatkakohde. Nykyään matkat Malediiveille eivät maksa kohtuuttomasti, joten häämatka Malediivien atolleille saattaa olla sinunkin ulottuvillasi. Katso myös upeat kuvat Malediiveilta!

Seychellit

Valokuva: hiekkaranta Seychelleillä.

Seychellit on toinen Intian valtamerellä sijaitseva perinteinen häämatkakohde. Atolleilla ei ole paljon nähtävää tai koettavaa, joten näillä paratiisisaarilla nuoripari voi keskittyä pelkkään kuherteluun!

Tahiti

Tahiti, hieno hiekkaranta

Tahitin sijainti tekee siitä monelle suomalaiselle häämatkalaiselle saavuttamattoman unelman. Mutta haaveillahan aina saa!

Bora Bora

Bora Bora, Ranskan Polynesia. Kuvassa bungalow meren päällä.

Bora Bora on Tahitin ylellisempi serkku: Tyynen valtameren luksuskohde, jonne kauniit ja rikkaat matkustavat lomallaan. Kenties Bora Bora olisi teidänkin ulottuvillanne, jos aloitatte säästämisen ajoissa?

Martinique

10653657_732417223492076_3669209238634228808_n

Seuramatkat ovat tuoneet Karibian jokaisen ulottuville. Siksi häämatkalla kannattaa kohteeksi valita joku hiukan harvinaisempi kohde, esimerkiksi ranskankielinen Martinique.

Anguilla

anguilla-alan-turkus

Karibian saarilla puhutaan myös englantia. Yksi englanninkielisistä, ylellisistä matkakohteista on pieni Anguilla. Olisiko Anguilla juuri teille kahdelle sopiva häämatkakohde?

Turks and Caicos

Turks & Caicos

Turks- ja Caicos-saaret ovat suomalaisille vielä tuntemattomampia Karibian saaria. Tee siis vaikutus sukulaisiisi ja ystäviisi – valitse Turks- ja Caicos häämatkakohteeksi!

 

Kuvat: Cornelia Haslbeck, reservasdecoches.com, tiarescott, Benoit Mahe, Agence Tophos, Ron Kroetz, Alan Turkus, Acin355 (Flickr.com).

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!