Ihastuttava Anguilla – brittiläinen saari Karibialla

anguilla-alan-sunners (2)
Anguilla on kaunis koralliriuttojen ympäröimä brittiläinen saari Karibialla. Siellä voit nauttia auringosta, merestä ja ihanista merenelävistä.

Sadan neliökilometrin suuruinen matala saari elää matkailusta, pankkipalveluista ja hummerinpyynnistä. Kyse on siis kerrassaan erinomaisesta matkakohteesta sinulle, joka etsit unelmiesi paratiisisaarta Karibialta.

Anguillan upeat hiekkarannat

anguilla-alljengiAnguillan hienot hiekkarannat ja turkoosi meri ovat sen parhaat matkailuvaltit. Juuri muuta saarelle saapuvat lomailijat eivät kaipaa – lempeässä merituulessa huojuvat palmut, varpaiden välissä soljuva pehmeä rantahiekka ja lämmin merivesi tekevät auringonpalvojan lomasta täydellisen.
anguilla-alan-turkus
Rannalla vietetyn päivän jälkeen voit nauttia esimerkiksi hummeri-illallisesta jossain saaren monista loistavista kalaravintoloista. Kun lomailet Anguillalla, sinun ei tarvitse tyytyä all-inclusive-hotellien buffet-illallisiin: Anguillan luksusravintolat antavat vastinetta herkkusuun rahoille.
anguilla-tiarescott

Lennot

Anguilla on suurten turistireittien ulkopuolella – ainakin Suomesta käsin. Helpoimmin saavut saarelle Yhdysvalloista, sillä monet suuret lentoyhtiöt tuovat päivittäin lomanviettäjiä suurten kaupunkien lentokentiltä Anguillaan.
anguilla-stefan-krasowski
Voit saapua Anguillaan myös St. Maartenin kautta. Sinne voit lentää USA:n lisäksi monilta Euroopan lentokentiltä. St. Maartenilta on vain 20 minuutin lauttamatka Anguillaan, joten edessä ei edes ole pitkä merimatka.

Kuvat: Alan Sunners, Alan Turkus, Alljengi, Stefan Krasowski ja Tiarescott (CA, Flickr.com).

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!