5 upeaa hotellia keskellä aavikkoa

Oletko jo nähnyt tarpeeksi upeita hiekkarantoja ja merituulessa huojuvia palmuja? Ota seuraavalla kerralla suunta kohti kuivaa aavikkoa, hiekkaa ja polttavaa aurinkoa!

Aavikkoretket, kuumana polttava aurinko, kylmät yöt ja kaikkialle tunkeutuva hiekka saattavat tuntua kaikkea muuta kuin lomalta. Silti aavikkojen laidalla, keitaiden äärellä ja syrjässä matkailun valtareiteiltä voit kerätä ainutlaatuisia kokemuksia.

Amangiri, Utah

amangiri

Hotelli Amangiri sijaitsee Canyon Pointissa, Etelä-Utahissa. Amangiri sijaitsee vuorten ympäröimässä laaksossa, jonne on rakennettu upea luksushotelli. Amangiri on kylpylä, jossa käytössäsi on erilaisia hyvinvointipalveluita.

Amangirista on 4,5 tunnin ajomatka Las Vegasiin tai Phoenixiin.

Adrère Amellal, Siwa, Egypti

adrere
Siwan keidas sijaitsee Egyptissä lähellä Libyan rajaa. Muinaisuuden hämärästä alkaen asutun keitaan äärelle on rakennettu upea Adrère Amellal -hotelli.

Hotellissa on 40 uniikkia huonetta, joissa voit kokea asuvasi kuin menneiden vuosisatojen sheikki. Vain kynttilät ja tähtikirkas taivas valaisevat huoneesi, sillä huoneessasi ei ole sähköä.

Qasrl Al Sarab, Abu Dhabi

qasr
Yhdistyneet Arabiemiraatit tunnetaan yleensä rantakohteena. Abu Dhabin Qasrl Al Sarab vie sinut kuitenkin aavikon keskelle nauttimaan ylellisestä lomasta.

Desert Nights Camp, Oman

desert
Oman on monelle tuntematon matkailumaa, joka kuitenkin tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä. Esimerkiksi Desert Nights Camp on ylellinen viiden tähden hotelli keskellä autiomaata.

Awasi, Chile

awasi
Chilen San Pedro de Atacama on vuosituhansien ajan ollut matkaajien lepopaikka, keidas maailman kuivimpiin kuuluvalla Atamacan aavikolla.

Nyt voit nauttia ylellisestä viiden tähden lomasta Awasi-luksushotellissa. Huomaa kuitenkin, että halvimmillaan hotelliyö maksaa 1097 euroa.

Linkit:

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!