Wimdu löytää edullisen yksityismajoituksen

Wimdu on verkkopalvelu, jonka avulla löydät helposti yksityismajoituksen eri puolilla maailmaa. Kolme vuotta sitten perustettu palvelu on noussut Airbnb:n vahvaksi kilpailijaksi.

Sohvasurffaus tulee koko ajan suositummaksi, kun monet matkailijat haluavat kokea matkakohteensa arjen hotellielämää lähemmältä. Siksi kansainvälisten hotellisivustojen rinnalle perustetaan koko ajan uusia yksityismajoituksen hakupalveluita. Yksi näistä on Wimdu.

Wimdu yhdistää majoituksen etsijät ja tarjoajat

Wimdu palvelee majoituksen etsijöitä ja tarjoajia. Muutamassa vuodessa Wimduun on rekisteröitynyt satojatuhansia majoituksen tarjoajia yli sadassa eri maassa.

Wimdun käyttöliittymä on yksinkertainen: voit hakea majoitusta paikkakunnan perusteella ja antaa halutessasi myös päivät, joina tarvitset majoitusta. Sen jälkeen Wimdu listaa sinulle hakuasi vastaavat majapaikat.

Shibuya, Tokio: 36 euroa yö

Matkaa suunnitellessasi sinun kannattaa tietysti tutustua eri palveluihin. Jos Wimdun avulla et löydä mitään sopivaa majoitusta, kenties Airbnb auttaa sinua löytämään etsimäsi.

Aikaisempien asiakkaiden arvostelut ovat tietysti tärkeä kriteeri etsiessäsi sopivaa majoitusta. Wimdu julkaisee asiakkaiden kokemuksia majoittajista ja majoituksista, joten säät palvelun avulla hyvän käsityksen siitä, minkätasoinen majoitus todellisuudessa on.

Maksu varataan tililtäsi heti

Myös Wimdu varaa tililtäsi varausta vastaavan summan välittömästi. Kyse on kuitenkin vasta varauksesta: summa veloitetaan vasta, kun majoituksen tarjoja on hyväksynyt varauksen.

Vielä tässä vaiheessa majoituksen tarjoaja ei kuitenkaan saa rahojasi. Rahat vaihtavat omistajaa vasta vuorokausi sen jälkeen, kun olet saapunut asunnolle.

Haluatko kuitenkin majoittua mieluummin hotelliin? Katso vinkit, joiden avulla löydät halvan hotellin netistä!

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!