Airbnb – helppo tapa löytää edullinen majoitus

Ovatko hotellit mielestäsi kalliita tai persoonattomia? Molemmissa tapauksissa yksityismajoitus on erinomainen vaihtoehto hotelliyöpymiselle.


Airbnb
Yksityismajoitus on monissa maissa suosittu ja edullinen tapa asua matkallaan.

Englannin bed & breakfast -paikat ovat kaikille tuttuja, mutta samantapainen majoitus järjestyy lähes kaikkialla maailmassa.

Pitkään yksityismajoituksen löytäminen etukäteen oli hankalaa, mutta verkko on tehnyt tästäkin lastenleikkiä. Kaikkien helpoimmin majoitus löytyy sopivaa välityspalvelua käyttämällä. Airbnb on niistä tunnetuin ja todennäköisesti suosituin.

Yö Berliinin keskustassa 25 eurolla!

Airbnb:n verkkosivustolla voit hakea majoitusta aivan kuten tunnetuilla hotellihakusivustoilla: ilmoitat kaupungin ja suunnittelemasi ajankohdan, sen jälkeen Airbnb etsii sinulle hakuasi vastaavat majoitusvaihtoehdot.

Sen jälkeen teet varauksen Airbnb:n verkkopalvelun kautta. Samalla Airbnb laskuttaa sinulta majoituksesta perittävän maksun. Majoituksen tarjoaja ei kuitenkaan saa rahaa ennenkuin olet kirjautunut majapaikkaan. Näin sekä majoituksen tarjoaja että ostaja voivat olla varmoja siitä, että kaikki on niinkuin pitääkin.

Majoitutko kuitenkin mieluiten hotelliin? Lue siinä tapauksessa vinkkimme, joiden avulla löydät netistä halvat hotellit!

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!