New York — Carrien, Mirandan, Charlottan ja Samanthan tapaan

Jos olet hitti-tv-sarjan Sex and the City fani, tiedät, ettei ole parempaa lomapaikkaa kuin New York City!

Sinulle New York on jotain muuta kuin ”tavalliselle” lomailijalle. Klassikkosarjan ikonisista paikoista moni on vielä nykyäänkin olemassa. Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti Sex and the City -inspiroidusta matkastasi New Yorkiin.

(Mutta muista myös lukea artikkelimme New Yorkin top 10 -nähtävyyksistä!)

Carrien kotikulmat

Monet Sex and the City -sivustolla esitellyt paikat ovat edelleen olemassa, joten muista käydä katsomassa ne! Voit esimerkiksi vierailla Carrien asunnossa osoitteessa 64 Perry Street Greenwich Villagessa tai kävellä Central Parkissa, jossa hän usein juoksi. Voit myös tutustua Magnolia Bakeryyn, jossa Carrie ja Miranda söivät kuppikakkuja (401 Bleecker Street), tai jopa nauttia brunssin The Russian Tea Roomissa (150 West 57th Street).

Shop ’til you drop!

Shoppailu on valtava osa Sex and the Cityä, joten varmista, että hyödynnät kaikkia upeita NYC:n mahdollisuuksia. Tutustu Bloomingdaleen (1000 Third Avenue), josta Carrie osti tunnetusti ensimmäisen suunnittelijamekkonsa. Tai suuntaa Pradaan (541 Madison Avenue) etsimään huippuluokan muotilöytöjä. Äläkä unohda Manolo Blahnikia (31 West 54th Street), jossa Carrie kävi surullisenkuuluisilla kenkäostoksilla!

Wine and dine

NYC:ssä on lukemattomia upeita ravintoloita, mutta jos haluat ruokailla kuin todellinen Sex and the City -fani, muista käydä tutustumassa joihinkin heidän suosikkipaikkoihinsa. Swing by Buddakan (75 9th Avenue) illalliselle, kuten Carrie ja Big tekivät ennen kihlajuhliaan, tai nappaa purtavaa Sushi Sambassa (87 7th Avenue South), kuten Charlotte ja Trey tekivät ensimmäisillä treffeillä. Äläkä unohda Tavern on the Greeniä (67 Central Park West), jonne Samantha vei Richardin heidän tuhoisan tapaamisensa jälkeen Russian Tea Roomissa!

Nightlife

NYC:ssä on loputtomasti yöelämän vaihtoehtoja niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin pimeän tultua. Pysähdy Bungalow 8:ssa (515 West 27th Street), jossa Samantha ja hänen ystävänsä vierailivat villien iltojensa aikana. Tai siirry kohtaan Lot 61 (550 West 21st Street), joka esiintyi usein myös jaksoissa. Ja jos tunnet olosi rohkeaksi, valitse The Pleasure Chest (1150 2nd Avenue), joka oli esillä yhdellä Carrien kolumneista!

New York City on upea kohde kaikille Sex and the City -faneille, joten varmista, että hyödynnät kaiken sen tarjoaman vierailusi aikana! Esityksen ikonisista paikoista upeisiin ostos- ja ruokailumahdollisuuksiin löytyy jokaiselle jotakin tässä eloisassa kaupungissa!

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!