Vueling-lentoyhtiö tarjoaa halvat lennot Barcelonaan ja Afrikkaan

Halpalentoyhtiöitä ei ole koskaan liikaa – siksi espanjalainen Vueling on varmasti kaikkien lukijoiden mielestä tervetullut lentoyhtiö. Vuelingin erikoisuutena ovat halvat lennot Afrikkaan.

Vuelingin lentokone
Lentoyhtiö Vueling lienee useimmille vielä uusi tuttavuus. Espanjalainen lentoyhtiö aloitti kesällä 2013 suorat lennot Helsingin ja Barcelonan välillä. Jo entuudestaan reitti kuuluu halpalentoyhtiöiden ohjelmaan, mutta uusi kilpailija auttaa varmasti pitämään lentolippujen hinnat kurissa.

Barcelonan kautta Gambiaan

Valitettavasti yhteys ei ole käytössä talvikaudella 2013-2014. Viimeiseiset lennot välillä lennetään lokakuussa, ja yhteys otetaan uudestaan käyttöön huhtikuussa 2014. Tällä hetkellä halvimmat huhtikuun menopaluuliput maksavat noin 149,98 euroa.

Halvat lennot Afrikkaan ovat varmasti Vuelingin tärkein kilpailuvaltti. Algerian ja Marokon kohteiden lisäksi Vueling lentää Gambian Banjuliin. Lennot Banjuliin ovat edullisia: hyvissä ajoin varattuna lentolippu välille Barcelona-Banjul maksaa alle 150 euroa.

Talvikaudella Gambiaan matkustavien kannattaakin harkita jonkin toisen halpalentoyhtiön käyttämistä Helsinki-Barcelona -välille ja sieltä matkan jatkamista Vuelingilla.

Matkatavaroista lisämaksu

Muiden halpalentoyhtiöiden tapaan halvimmilla lentolipuilla matkustavat Vuelingin asiakkaat joutuvat maksamaan lisämaksun ruumaan menevästä matkatavarasta. Lisämaksu on kuitenkin kohtuullinen 13 euroa korkeintaan 23 kilon painoisesta matkalaukusta.

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!