Cabarete – surffaajien suosikkikohde

beach-853903_640Cabarete on yksi Dominikaanisen tasavallan suosituimmista rantakohteista, jonne erityisesti surffaajat saapuvat eri puolilta maailmaa.

Takavuosien kalastajakylästä ei ole enää jäljellä kuin muisto: Cabarete on liikunnallisten matkailijoiden suosima rantalomakohde, joka tarjoaa vauhdikasta ajankulua sitä kaipaaville. Cabareten pääkadulla kuuletkin todennäköisemmin muita kieliä kuin espanjaa.

Surffaajien ja seikkailijoiden matkakohde

Cabarete sopii matkakohteeksi niille, joille meri, aurinko ja rantatuulet riittävät syyksi matkustaa etelään. Uiminen, snorklaus, sukellus, katamaraanipurjehdukset ja takuuvarma lämpö eivät tulee Caberetessa liian kalliiksi!

Varsinaista nähtävää kaupungissa on vain vähän. Historiaa tai paikallista elämää kaipaavan kannattaakin lähteä retkelle johonkin lähikaupungeista: esimerkiksi Puerto Platassa näkee jo paikallista elämää enemmän kuin Cabareten turistiruuhkassa.

Siksi Cabaretessa kannattaa keskittyä kohteen vahvuuksiin: rantalomailuun. Jos et aikaisemmin ole harrastanut surffausta, kannattaa sinun harkita surffauskurssille osallistumista. Cabaretessa tunti maksaa noin 50-80 USD.

Näin pääset Cabareteen

Finnair lentää talvikaudella suoraan Helsinkistä Puerto Platan lentokentälle (POP). Parinkymmenen kilometrin matka taittuu kätevimmin taksilla — taksilla on kiinteä hinta, matkan pitäisi maksaa 35 USD.

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!