Shoppailijan Lontoo — Lontoon parhaat muotiostokset

Jos etsit muotia Lontoosta, et tule pettymään. Kaupungissa asuu joitakin maailman ikonisimmista muotibrändeistä sekä useita nousevia suunnittelijoita. Etsitpä jotain erityistä tai haluat vain tehdä ikkunaostoksia, tässä on joitain Lontoon parhaista muotiliikkeistä.

pexels-laura-rodríguez-2480491

Harrods

Harrods on yksi maailman tunnetuimmista tavarataloista, ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen, jos olet ostamassa muotia Lontoossa. Myymälässä on valtava valikoima design-merkkejä sekä omia omia tuotemerkkejä. Löydät kaiken vapaa-ajan asusta haute coutureen, joten se on täydellinen paikka löytää jotain joka tilanteeseen – kunhan luottokortissa riittää katetta!

Selfridges

Selfridges on toinen maailmankuulu tavaratalo, ja se on toinen loistava vaihtoehto muotiostoksia varten Lontoossa. Harrodsin tavoin Selfridgesillä on laaja valikoima suunnittelijoita sekä omia omia tuotemerkkejään. Selfridgesissä on kuitenkin myös useita ainutlaatuisia putiikkeja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, jos etsit jotain hieman erilaista.

Liberty

Liberty on tavaratalo omassa luokassaan. Kauppa on kuuluisa jugendtyylisestään sisustuksestaan, ja siellä on valikoima huippuluokan ja luksusbrändejä. Jos etsit jotain todella erityistä, Liberty on täydellinen paikka löytää se.

Browns

Browns on yksi Lontoon ikonisimmista muotiliikkeistä, ja se on ollut fashionistan suosikki jo vuosikymmeniä. Myymälässä on valikoima ylellisiä ja huippuluokan tarroja sekä valikoima edullisempia merkkejä. Etsitpä sitten jotain klassista tai jotain huippuluokkaa, Brownsilla on se varmasti.

Dover Street Market

Dover Street Market on ainutlaatuinen konseptimyymälä, jossa on valikoima ylellisiä ja huippuluokan etikettejä. Kauppa on suunniteltu tuntumaan ”torilta”, jossa on kioskeja ja -kojuja, joissa myydään kaikkea vaatteista kodintarvikkeisiin. Dover Street Market on täydellinen paikka löytää jotain todella ainutlaatuista.

Jos olet ostamassa muotia Lontoossa, nämä ovat vain muutamia paikkoja, joihin sinun kannattaa tutustua. Etsitpä jotain erityistä tai haluat vain selata, löydät varmasti etsimäsi jostakin näistä kaupoista.

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!