Wizz Air lentää Turku-Gdansk -välillä edullisesti

Wizz Air on vuonna 2004 perustettu unkarilainen halpalentoyhtiö. Turku-Gdansk -reitti on tehnyt Wizz Airista ja Gdanskista monille tutun yhdistelmän.


Wizz Air

Wizz Air

Wizz Air perustettiin vuonna 2003. Unkarin lisäksi Wizz Air palvelee erityisesti itäisen Keski-Euroopan maita. Muiden halpalentoyhtiöiden tapaan Wizz Air käyttää lähinnä pieniä lentokenttiä alentaakseen kustannuksia ja kyetäkseen tarjoamaan asiakkailleen edullisia lentolippuja.

Wizz Airin kohteisiin kuuluu joukko kiehtovia kaupunkeja Itä-Euroopassa. Valitettavasti Turusta ei ole suoria lentoja muualle kuin Gdanskiin, joten esimerkiksi Kiovaan, Timisoaraan tai Skopjeen lentäminen vaatii vaihtoja.

Kiinnostavan reittivalikoiman ansiosta Wizz Air on varteenotettava vaihtoehto myös Itä-Eurooppaan kohdistuvan kiertomatkan lentoyhtiöksi. Edulliset lennot kilpailevat nimittäin hyvin esimerkiksi junalippujen hintojen kanssa.

Wizz Airilla on vuonna 2013 käytössään 44 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Kyse on siis poikkeuksellisen modernia kalustoa käyttävästä lentoyhtiöstä.

Turku-Gdansk

Turku-Gdansk lento kestää noin 1 t 25 min. Puolessatoista tunnissa Turusta Keski-Eurooppaan kestävä lento on edullinen – liput maksavat tyypillisesti vain muutamia kymmeniä euroja. Halvimmillaan yksisuuntainen lento maksaa ainoastaan 10 euroa!

Linkit

Lukijoiden kokemuksia aiheesta “Wizz Air lentää Turku-Gdansk -välillä edullisesti

    • Halvimmat yhden suunnan lennot 9,99 euroa. Lähtö Turusta 13.05, talvikaudella keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

      Lisätietoja löydät Wizz Airin verkkosivuilta.

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!