AirBaltic: Halvat lennot Riian kautta

AirBaltic on latvialainen halpalentoyhtiö, jonka siivillä lennät edullisesti Eurooppaan tai entisen Neuvostoliiton alueelle. Esimerkiksi Baku, Tbilisi ja Tashkent kuuluvat yhtiön reittivalikoimaan.


airbaltic

Lentoja neljästä Suomen kaupungista

AirBalticin päätoimisto sijaitsee Riian lentokentän yhteydessä — ja useimmat yhtiön lentoreiteistä kulkevat tämän saman lentokentän kautta.

AirBalticin reitit yhdistävat monia Suomen kaupungeista yhdellä välilaskulla eksoottisiinkin matkakohteisiin. Lappeenrannasta, Tampereelta, Turusta ja Helsingistä pääsee Riian kautta Länsi-Euroopan kaupunkien lisäksi esimerkiksi Bakuun, Tbilisiin ja Tashkentiin.

Matkatavarasta lisämaksu

Monen muun halpalentoyhtiön tapaan AirBaltic rajoittaa lentomatkustajien lisämaksutta kulkevat matkatavarat minimiin. Ilman lisämaksua matkustajat saavat ottaa mukaansa vain korkeintaan 8 kg painavan käsimatkatavaran. Tämä sisältää myös kannettavan tietokoneen ja kameran.

Halvimpien lippujen yhteydessä ruumassa kulkevasta laukusta on maksettava 30 euron lisämaksu. BalticMiles-ohjelman jäseniltä peritään kuitenkin vain 20 euroa. Economy Smart- ja Elite-luokkien lippuihin kuuluu yksi lisämaksuton matkatavara, joka painaa korkeintaan 20 kiloa. Näin halvat lennot tulevat helposti normaalihintaisiksi, jos mukanasi kulkee edes normaalin painoinen matkalaukku.

Kuva: www.guigo.eu (Flickr.com).

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!