Paraguay on seikkailijan matkakohde

Vain harva matkailija valitsee Paraguayn matkakohteekseen. Kuitenkin maa on reppureissaajan kannalta kiehtova matkakohde, joka kannattaa ehdottomasti yhdistää Etelä-Amerikan kiertomatkaan.

Kaoottinen Asunción

Paraguayn pääkaupunki Asunción sijaitsee käytännössä Argentiinan rajalla. Asunción on harvan matkailijan mielestä erityisen kiehtova kohde, mutta seikkailua kaipaava travelleri varmasti viihtyy osin kaoottisessa pääkaupungissa.

Kaupungissa on vain harvoja kiinnostavia nähtävyyksiä. Yksi niistä on Museo del Barro -museo, jonka hämmentävät kokoelmat pitävät sisällään niin muovirihkamaa kuin upeita taideteoksiakin. Jokaiselle makunsa mukaan – myös Asunciónissa!

Asunciónista kannattaakin lähteä tutustumaan muuhun maahan, joka tarjoaa paljon nähtävää ja ainutlaatuisia kokemuksia.

Ruohon peittämä maa

Suuri osa Paraguayta on ruohokenttien peittämää tasankoa: maassa ei ole vuoristoja eikä juuri trooppisia sademetsäalueitakaan. Tasangot sopivatkin erinomaisesti karjankasvatukseen ja maanviljelykseen, joista Paraguay saa merkittävän osan tuloistaan.

Pölyiset ruohokentät eivät ehkä nekään vastaa näkemystäsi kiinnostavasta lomasta. Kuivaan maahan kyllästyttyäsi sinun kannattaakin lähteä lauttamatkalle Rio Paraguay -joelle. Lautalla voit jatkaa matkaasi aina Brasiliaan saakka!

Trinidad on UNESCOn maailmanperintökohde

Nykyään maailma tuntuu olevan täynnä UNESCOn maailmanperintökohteita. Niinpä myös Paraguayn Trinidad on päässyt mukaan luetteloon jo vuonna 1993.

Alunperin katolisten jesuiittojen perustamassa kaupungissa et kuitenkaan juuri törmää muihin matkailjoihin.

Iguassn putoukset

Iguassun putoukset ovat todennäköisesti Paraguayn suosituin matkakohde. Putoukset sijaitsevat Argentiinan ja Brasilian rajalla, joten ne sattuvat sopivasti monen kiertomatkan reitin varrelle.

paraguay

Paraguay on edullinen matkakohde

Paraguay on edullinen matkakohde, jossa omatoimimatkailija voi reissata hyvinkin edullisesti ollessaan valmis tinkimään hiukan vaatimustasostaan. Kenties sinäkin olet valmis pakkaamaan passin ja hammasharjan reppuusi ja ottamaan suunnan kohti Asunciónia?

Vastaa

Onko sinulla aiheeseen liittyviä omia kokemuksia? Jaa kokemuksesi ja omat matkavinkkisi muiden iloksi!